andrea cave view.jpg

ΗΓΕΣΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Δημιουργικό, διαδραστικό εργαστήριο  


Γνωρίστε τους  πυλώνες της απόλυτης ευεξίας και πάρτε τον έλεγχο του μέλλοντός σας στα χέρια σας!


Μυαλό | Σώμα | Πνεύμα

#leadership #change #simplebutnoteasy #absolutefitness

 #mind #body #spirit

Η υγεία και ευεξία είναι  προτεραιότητα των επιτυχημένων ηγετών για να διατηρούν ισχυρά επίπεδα ενέργειας για μέγιστη συνεχή απόδοση. Γνωρίστε  τους  πυλώνες της απόλυτης ευεξίας και ξεκλειδώστε το δικό σας απεριόριστο δυναμικό υγείας εισάγοντας απλές, μικρές αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα. Γίνετε εσείς οι ηγέτες της αλλαγής κάνοντας το πρώτο βήμα προς τη δική σας απόλυτη υγεία και ευεξία. 

Όπως συνεχώς διαπιστώνουν οι επιστήμονες, ένα μικρό μόνο ποσοστό των γενετικών μεταλλάξεων είναι υπεύθυνο για την πρόκληση ασθενειών.  Αυτό σημαίνει ότι η υγεία μας είναι σε μεγάλο βαθμό υπό τον έλεγχό μας. Μέσα από τις καθημερινές μας επιλογές για τον τρόπο ζωής μας, μπορούμε να αποτρέψουμε τις χρόνιες ασθένειες, να επηρεάσουμε τη γήρανση και ακόμη και να αντιστρέψουμε μερικές ασθένειες. Καθώς ενεργοποιούμε το κρυμμένο, αναξιοποίητο δυναμικό μας όσον αφορά την υγεία, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κατάσταση «ριζικής ακμής και απόλυτης ευεξίας», η οποία υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που ίσως πιστεύουμε ότι είναι εφικτό. Η «ριζική ακμή» είναι το ισοδύναμο της υγείας και φυσικής κατάστασης ενός πρωταθλητή ή κάποιου που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην επιτυχία αυτής της εκπληκτικής, φυσικής κατάστασης. Ωστόσο υπάρχουν απλά βήματα που μπορούμε όλοι να κάνουμε κάθε μέρα για να κτίσουμε ωφέλιμες συνήθειες ζωής αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες μας για εξαιρετική υγεία και απόλυτη ευεξία. 

Το πρωτοποριακό και επίκαιρο εργαστήριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν το κρυμμένο δυναμικό τους, να αναλάβουν προσωπική ευθύνη για τη δική τους υγεία, ευεξία και ευτυχία και να συνεισφέρουν στη δημιουργία της νέας κουλτούρας ολικής ευεξίας και μέγιστης απόδοσης. 

 

Πότε | Πού | Πώς 

Διάρκεια 4.5 ώρες σε δυο μέρη 

1o μέρος Σάββατο 10 Οκτωβρίου 10:00 – 12:15 

2o μέρος Κυριακή 11 Οκτωβρίου 10:00 – 12:15 

Online Zoom Link

Εγγραφή info@ithacajourneys.com | 99686942

Τιμή €70 το άτομο

Ομαδική συμμετοχή €50 το άτομο (2 άτομα τουλάχιστον)

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

You can do it! #personalresponsibility

Ο δρόμος της αλλαγής | Οι πυλώνες της απόλυτη ευεξίας 
Ύπνος | Κίνηση | Διατροφή
Χαρά | Θετική σκέψη | Πνευματική Ηρεμία
Εργαλεία και Δράσεις κατά τη διάρκεια όλων των ενοτήτων

adorable-baby-child-2797865.jpg

ΚΑΛΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΥΠΝΟΣ

ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Raspberries
Sprinting in Vienna_edited.jpg

ΑΣΚΗΣΗ!

ΧΑΡΑ!
(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ  + ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ +
ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ)

Happy Children
 

ΣΤΟΧΟΙ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να

  1. Ευαισθητοποιηθούν προς μια ολική προσέγγιση της υγείας με γνώμονα την πρόληψη μέσω της αλλαγής απλών καθημερινών συνηθειών 

  2. Γνωρίσουν τους πυλώνες της απόλυτης ευεξίας για μια πιο ευτυχισμένη ζωή

  3. Γνωρίσουν απλά εργαλεία τα οποία μπορούν να εντάξουν στην καθημερινότητά τους για να  θεμελιώσουν τους δικούς τους στυλοβάτες της υγείας, ευημερίας και ευεξίας

  4. Προβληματιστούν για τη στερεότητα του δικού τους οικοδομήματος υγείας και ευεξίας 

  5. 'Εχουν τη δυνατότητα να υιοθετήσουν τουλάχιστο μια καινούρια ρουτίνα  πρόληψης

  6. Αποκτήσουν ένα συνέταιρο για να παρακολουθεί ο ένας την πρόοδο του άλλου ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες μόνιμης ένταξης της νέας ρουτίνας στη ζωή τους  

  7. Γίνουν μέλη μιας δυναμικής κοινότητας για συνεχή στήριξη και γνώση

 

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Rodoula distant.jpg

Ροδούλα Δημητριάδου

MS, CPA, Certified Professional Coach, Μέλος ICF, Certified HRDA Trainer


Η Ροδούλα ασχολείται με το coaching υποστηρίζοντας οργανισμούς στη διαδικασία της αλλαγής και στηρίζοντας επιτυχημένους επαγγελματίες στην επίτευξη καινούριων στόχων νιώθοντας ταυτόχρονα χαρά και ικανοποίηση. Σχεδιάζει και οργανώνει δημιουργικά εργαστήρια που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν στελέχη οργανισμών και επιχειρηματίες να ανακαλύψουν τον ηγέτη εαυτό τους και να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο ηγετικές δεξιότητες απαραίτητες  στον σύγχρονο ηγέτη  ως επίσης και να αντιμετωπίζουν την υγεία και ευεξία ολιστικά για μέγιστη απόδοση σε όλους τους τομείς.


Μέσω του Ithaca Journeys προωθεί το coaching,  την αυτο-βελτίωση, την coaching style ηγεσία και την ευεξία για επίτευξη ισορροπίας εργασίας και προσωπικής ζωής που είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για μακροπρόθεσμα επιτυχημένες επιχειρήσεις. Συνεισφέρει σε διεθνή blogs όπως η Thrive Global και η Thrive Global Greece και συνεργάζεται σε εθελοντική βάση με το Rooftop Theatre Group, όπου βοηθά στο σχεδιασμό και τη διεξαγωγή εργαστηρίων που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση των μεταναστριών στην Κύπρο. Θαυμάζει την τέχνη, τη μουσική, το θέατρο, τη λογοτεχνία και την ποίηση. Γυμνάζεται τακτικά. Αγαπά και πιστεύει στη θεραπευτική δύναμη της φύσης. Είναι ενεργητική, ενθουσιώδης και αισιόδοξη.

stelios good.jpg

Στέλιος Αριστοδήμου

ACSM Exercise Physiologist 

ACSM Physical Activity in Public Health Specialist

ACE Certified Health Coach 

ACE Certified Personal Trainer

B.Sc. Physical Education


Πέρα από το μεγάλο αριθμό διεθνών επαγγελματικών πιστοποιήσεων και τη συνεχή εκπαίδευση του, αυτό που κάνει τον Στέλιο ιδιαίτερα αποτελεσματικό είναι η μεγάλη εμπειρία του σε συνδυασμό με την αυθεντική επιθυμία του να βοηθά τους ανθρώπους γύρω του να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Είναι εισηγητής σε πολυάριθμα σεμινάρια και συνέδρια από το 2000.

IMG_9113.JPG

​Έλενα Αλετράρη

RD, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Τεχνολόγος Τροφίμων


H Έλενα κατέχει πτυχίο στη Διατροφολογία από το Πανεπιστήμιο

King’s College London, University of London (2008), μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Τροφίμων και Διασφάλιση Ποιότητας από το Πανεπιστήμιο του Reading ΗΒ (2009), μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου (2011) και πτυχίο στη Διαιτολογία από το University of Hertfordshire (2014). Είναι κάτοχος του τίτλου της Κλινικής Διαιτολόγου από το 

Health Care and Professions Council [DT28637].


Η Έλενα παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες στη Λευκωσία σε ιδιωτικό γραφείο, όπου και παρακολουθεί και στηρίζει άτομα  που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις διατροφικές συνήθειες και το συνολικό επίπεδο υγείας τους μέσω της διατροφής. Παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης του medNutrition.gr και ερευνητικός επιστήμονας στο Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Υγεία του Παιδιού, στην Κύπρο. Αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά ενώ παράλληλα δίνει διαλέξεις στα σχολεία καθώς και σε άλλες εκδηλώσεις προς ενημέρωση του κοινού. Είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου καθώς επίσης και του Συμβουλίου Εγγραφής Επιστημόνων/Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Κύπρου. 

 
 

ITHACA JOURNEYS 

+35799686942

Nicosia, Cyprus